Şoferi surprinşi fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice

Trei şoferi gălăţeni au fost surprinşi, în primele zile ale lunii decembrie, conducând pe drumurile publice fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe 1 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galați au observat că o maşină Dacia Logan care se deplasa dinspre strada Griviței spre strada Portului a acroșat un autoturism parcat regulamentar și nu a oprit la locul accidentului. Echipajul de poliție a interceptat autoturismul, care era condus de gălăţeanul M.A., în vârstă de 39 de ani. La control, polițiștii au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat în sprijin un echipaj rutier. În urma testării şoferului cu aparatul Drager, a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot pe 1 decembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din Foltești au depistat, la volanul unui autoturism care circula pe un drum din localitate, un bărbat de 47 ani, care nu avea permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

A doua zi, în jurul orei 18.20, polițiștii Secției 3 Poliție au depistat în trafic un alt conducător auto fără permis. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din municipiul Galați, care îşi conducea autoturismul pe strada Brăilei. Și în acest caz, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Articolul precedentVoleibaliştii de la Arcada au câştigat cu 3-0 meciul disputat la Cluj
Articolul următorUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, decorată de preşedintele României