Şoferi prinşi la volan în stare avansată de ebrietate. Ambii s-au ales cu dosare penale după întâlnirile pe şosea cu poliţiştii. 

Doi şoferi din judeţul Galaţi au fost prinşi la volan în stări avansate de ebrietate, datorită unor martori care au alertat poliţia.

Primul pârât poliţiştilor a fost un mătcaş care a avut proasta inspiraţie să se urce la volan şi să conducă maşina până în curtea unui vecin. Asta în ciuda faptului că băuse bine înainte, fapt observat de consăteanul căruia îi făcuse vizita. Omul a sunat imediat la poliţie şi le-a spus agenţilor ce a văzut. Veniţi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe şoferul beat cu o alcoolemie de 0,97 la mie în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal şi nu va mai avea voie să conducă pentru o vreme.

Aproape în comă alcoolică, mergea în zig-zag

Un al doilea şofer, mult mai beat, a fost găsit de poliţişti la Slobozia Conachi. Localnicii au văzut cursa pe care individul o făcea cu maşina şi au alertat poliţia. Poliţiştii l-au identificat pe şoferul de 37 de ani, căruia i s-a găsit o alcoolemie de 1,53 la mie în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Poliţiştii au descoperit că nu deţinea nici permis de conducere, făcându-i dosar penal pentru ambele abateri.

Articolul precedentAnumite trenuri vor avea întârziere din cauza unor lucrări, anunţă CFR
Articolul următorMor peștii în baltă din cauza lipsei unor avize de la centru