Şofer beat şi fără permis, fugărit de poliţiştii gălăţeni

Un şofer beat şi fără permis a fost prins de poliţiştii gălăţeni în apropierea oraşului, după o cursă de urmărire pe DN 2B.

Un apel primit de polițiștii Secției 3 a dat alarma cu privire la faptul că un tânăr a amenințat un trecător cu un cuţit. Reclamantul a adăugat că agresorul s-a urcat la volanul unui autoturism şi a plecat spre Galaţi.

Dând curs sesizării, un echipaj s-a deplasat în zona Tirighina, la ieșirea din municipiu, în aşteptarea maşinii respective. Autoturismul a fost observat circulând pe DN 2B, apropiindu-se de Galaţi dinspre satul Movileni. La vederea echipajului de poliție, şoferul a virat în parcarea unei benzinării, a coborât de la volan şi a încercat să fugă. Polițiștii l-au urmărit, l-au prins și l-au imobilizat.

În urma verificărilor, s-a constatat că acesta este un localnic din comuna Braniştea, în vârstă de 32 de ani. Oamenii legii au aflat, după verificări, că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, el a refuzat atât testarea alcoolscopică, cât și prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice.

Articolul precedentAlarma de răpire a unui taximetrist a pus pe jar zeci de poliţişti şi jandarmi
Articolul următorA lovit un pieton cu maşina şi a fugit de la locul accidentului