Un bărbat din municipiul Galați și-a pus capăt zilelor, fiindcă soția cu care se afla în proces de divorț a refuzat să îl primească în casă. Femeia a sunat la 112 atunci când soțul său, care avea un ordin de restricție de a se apropia de familie, a amenințat că se sinucide. Jandarmeria și Poliția au intervenit la fața locului, însă bărbatul comisese gestul necugetat și nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ieri, în jurul orei 15:12, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în fața ușii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuțit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență și au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată și prezența echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Proprietara apartamentului în fața căruia a fost găsit bărbatul a declarat jandarmilor că acesta este soțul său și că ea a apelat la 112 să anunțe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în ușă să i se deschidă, amenințând că se va sinucide dacă nu este primit în apartament. Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soțul va recurge la acest gest și nu a deschis ușa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acțiune de divorț.
Până la data producerii incidentului acesta a avut aplicat un ordin de protecție și interdicția de a se apropia de familie.

Cercetările sunt continuate de poliție.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCozmin Gușă rămâne președintele Federației Române de Judo
Articolul următorFetiță de 6 ani accidentată de un autoturism în comuna Cosmești