Crimă şocantă în satul Buceşti., comuna Ivești, din Județul Galați. O femeie de 48 de ani a fost găsită moartă prezentând mai multe lovituri în special la nivelul capului. Din primele date a reieşit că autorul crimei ar fi chiar cumnatul femeii, în vârstă de 45 de ani. 

Bărbatul o acuză pe femeie că din cauza farmecelor făcute de ea i s-a destrămat familia. În acest moment, el este audiat de poliţişti urmând să se ia măsurile legele.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că la data de 29.07.2021, în jurul orei 12.30, inculpatul a aplicat, în mod repetat, victimei (cumnata sa), lovituri, cu o ţeava metalică, în zonă vitală (zona capului), provocându-i leziuni traumatice, care au avut ca urmare decesul acesteia. Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Sursa: Realitatea de Galati