Senatorul Nicolae Marin nu mai este membru PSD și chestor al Senatului, demisionând după pierderea președenției PSD Galați, în favoarea lui Dan Nica. 

Senatorul Nicolae Marin și-a anunțat dubla demisie printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Gestul vine după ce, pe 2 august 2019, a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al organizaţiei judeţene a PSD Galaţi, care i-a revenit lui Dan Nica.

„Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunţ la calitatea de membru PSD şi la funcţia de Chestor al Senatului. Voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic”, anunţă, în postarea de pe Facebook, Marin Nicolae.

După alegerile europarlamentare, Nicolae Marin ceruse,  în faţa grupurilor parlamentare reunite, prezidate de premierul Viorica Dăncilă, o „resetare” a conducerii PSD atât la nivel naţional cât şi la nivel local”.

Nicolae Marin nu este la prima demisie din partidul pe lista căruia a câştigat mandatul de parlamentar. De la PP-DD, pe listele căruia fusese ales senator, renunțând la mandatul de primar al comunei Pechea la finele lui 2012, politicianul a plecat la PSD în octombrie 2013.

Nicolae Marin este la al doilea mandat parlamentar şi, cel mai probabil, îşi mai doreşte unul. Așteptăm să vedem pe lista cărui partid va candida.

sursa foto: Viața liberă

Articolul precedentAmbulatoriul Spitalului de Urgenţă va fi modernizat cu bani europeni
Articolul următorCinci trasee deviate mâine, din cauza unor lucrări la reţeaua de apă