Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat decizia de a suspenda cursurile în mai multe școli din județul Galați, măsură ce vine să completeze deciziile luate la acest început de săptămână (vezi aici și aici).

Până pe 20 octombrie vor fi suspendate cursurile Colegiului Național „Calistrat Hogaș” pentu clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a D și a XII-a C. Până pe data de 15 octombrie, vor fi suspendate cursurile de la clasele a IX-a A, a IX-a C, a X-a D, a XI-a D, a XII-a C și a XII-a – profesională din cadrul unității de învățământ Liceul Tehnologic „Paul Dimo”, municipiul Galați. Toate clasele unităților de învățământ Scoala Gimnaziala „Alexandru Moruzi” și Scoala Gimnaziala Nr. 1, comuna Pechea vor urma cursuri online până la data de 22 octombrie. În comuna Matca, la Scoala Gimnaziala Nr. 1 sunt suspendate cursurile până pe 26 octombrie.

În alte patru cazuri este posibilă reluarea cursurilor. Este vorba despre clasele a IX-a A, a IX-a B, a IX-a D – profesională, a X-a A, a X-a B, a XI-a A, a XII-a B din cadrul unității de învăţământ Liceul Tehnologic „Elena Caragiani”, clasa pregătitoare C din cadrul unității de învăţământ Școala Gimznazială „Dan Barbilian”, municipiul Tecuci și Gradinita cu Program Prelungit „Croitorasul cel Viteaz”, municipiul Galați. Toate aceste clase vor relua cursurile de miercuri, 14 octombrie. În cazul claselor a XI-a A – economic (1 grupă), a XI-a – analiză produse alimentare (1 grupă) și a XII-a – industrie alimentară din cadrul unității de învăţământ Colegiul National de Agricultura si Economie, municipiul Tecuci, cursurile vor fi reluate din 15.10.

Sursa: Realitatea de Galati