Cine spune că vecinilor nu le pasă de viața de familie a celor din bloc se înșală. Exemplul vine de la un apel 112 la care jandarmii gălățeni au răspuns zilele acestea. O femeie a sunat la 112 să anunțe că din apartamentul vecin „se aude un scandal monstru”.

Că era „monstru” sau nu, cert este că atunci când jandarmii au intrat în scara de bloc auzeau și ei ce se întâmplă. Două bătăi scurte în ușă au făcut ca liniștea să se așterne pe scară. Ușa le-a fost deschisă de proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 51 ani.

Din discuțiile cu aceasta jandarmii au aflat care este pricina scandalului. Atât femeia cât și fiul se acuzau reciproc de lipsurile financiare din casă, fără să își dea seama că prin înjurăturile și țipetele lor îi deranjau pe vecini.

Jandarmii au discutat calm și au liniștit spiritele și i-au avertizat verbal pe amândoi. După plecarea jandarmilor nu a mai fost niciun apel pentru adresa respectivă.

”Chiar dacă nu a fost cazul nostru, vă reamintim că sunt situații când un apel al vecinului poate salva o viață” transmit jandarmii gălățeni.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCSU Belor Galați eliminată în sferturile Cupei României la volei feminin
Articolul următorAutoturism radiat din circulație descoperit în trafic