Un bărbat din Tîrgu Bujor a fost tăiat pe abdomen de partenerul de pahar, în urma unui conflict spontan, apărut pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. 

Miercuri, 12 septembrie, a.c, în jurul orei 20,00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza oraşului Tîrgu Bujor a fost direcţionat de către dispecerul de serviciu al poliţiei la un bar din localitate unde era semnalat un scandal.

La faţa locului, jandarmii au aflat că în urma unui scandal produs între doi clienţi ai barului, amândoi aflaţi în stare de ebrietate, unul dintre aceştia a fost tăiat pe abdomen cu un cutter. Atât agresorul, cât şi victima, plină de sânge, au părăsit terasa barului plecând în direcţii diferite. Victima, un bărbat de 45 de ani, nu a ajuns însă prea departe, jandarmii descoperindu-l, în faţa unui cabinet stomatologic, unde medicul încerca să-i oprească sângerarea. La faţa locului a sosit şi un echipaj medical de urgenţă, chemat de către medicul stomatolog.

Agresorul, identificat şi prins

Agresorul, în vârstă de 39 ani, din localitate, a fost identificat de către jandarmi într-un bar aflat în apropierea locului producerii incidentului. Acesta a recunoscut în faţa jandarmilor că el a agresat persoana vătămată, arătându-le şi obiectul cu care a produs agresiunea, pe care îl avea asupra sa. Întrebat despre motivul care a condus la conflictul dintre cei doi, agresorul a declarat verbal jandarmilor că între aceştia exista o stare de tensiune mai veche, datorită unor neînţelegeri, iar pe fondul consumului excesiv de alcool şi într-un acces de furie a izbucnit un conflict spontan.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, iar agresorul a fost condus de către jandarmi la sediul Poliţiei unde a fost întocmit procesul verbal de sesizare. Agresorul şi documentele întocmite de către jandarmi au fost înaintate poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Articolul precedentPesta porcină africană a ajuns şi la Rogojeni, iar autorităţile au decis eutanasierea preventivă
Articolul următorLa 97 de ani, un pompier veteran a fost înaintat în grad