Între un taximetrist şi un pasager a izbucnit un scandal din cauza sumei reprezentând contravaloarea cursei.

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, prin Numărul Unic de Urgenţă 112, de către o persoană, despre faptul că in parcarea aferentă blocului Cămin 1, de pe strada Siderurgistilor are loc un conflict între mai multe persoane.

În urma sesizării primite, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat participanţii la altercaţie, reuşind să pună punct scandalului înainte ca acesta să ia amploare.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că un taximterist a intrat în conflict cu pasagerul pe care-l transporta la adresa de destinaţie, pe fondul contravalorii cursei ce trebuia plătită de pasager.

De aici a pornit conflictul, iar fiecare parte a solicitat sprijin de la cunoscuţi, în scurt timp totul degenerând într-o încăierare. La intervenţia poliţiştilor, grupul format din şase bărbaţi s-a dispersat, iar conflictul a fost izolat.

Ca urmare a altercaţiei între respectivele persoane, a rezultat rănirea uşoară a uneia dintre acestea, cât şi distrugerea parbrizului autoturismului taxi.

În cauză, s-a format dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii liniştii publice şi distrugere. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea modului exact în care s-au petrecut lucrurile.

Articolul precedentMistreţi infectaţi cu pestă găsiţi morţi la Suceveni
Articolul următorCinci noi membri în Consiliul de Administraţie al Transurb