Scandal în faţa Catedralei şi a Secţiei 5 Poliţie din Galaţi. Doi bărbaţi au fost protagoniştii unor scene revoltătoare, astăzi dimineaţă, în centrul oraşului. 

Doi indivizi, care probabil sunt persoane fără adăpost care cerşesc, de regulă, pe lângă Catedrala Arhiepiscopală, au făcut scandal în zonă şi au ajuns la poliţie.

Cei doi, beţi fiind, s-au luat la ceartă şi mai apoi la bătaie cu două bâte, chiar în curtea lăcaşului de cult. Apoi, scandalul s-a mutat în stradă, în poarta Secţiei 5 Poliţie.

O mulţime de oameni, care aveau treabă la una dintre instituţiile publice cu sediul în incinta secţiei, au asistat la bătaie. Nimeni nu a încercat să îi despartă însă pe scandalagii. Conflictul a fost filmat de unul dintre martori şi postat pe o reţea de socializare. Astfel, situaţia a ajuns la cunoştinţa oamenilor legii.

Identificaţi şi amendaţi, dar în zadar 

„Ca urmare a imaginilor apărute în mediul on-line, polițiștii Secției 5 Poliție Galați s-au autosesizat și i-au identificat pe cei doi bărbați implicați în acest incident. Este vorba despre două persoane fără adăpost, de 42 și respectiv, 57 de ani, care se aflau sub influența alcoolului. Aceștia au fost depistați și conduși la sediul poliției. Au fost sancționați contraventional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Niciunul dintre participanţii la conflict nu lucrează şi nici nu are o locuinţă stabilă. În consecinţă, este foarte puţin probabil să plătească amenzile. Mai mult, sunt slabe şanse să se abţină, pe viitor, de la astfel de fapte.

Articolul precedentPieton turmentat, lovit de maşină pe trecere, pe galben intermitent
Articolul următorMii de gălăţeni, prezenţi la sosirea bricului „Mircea” la Galaţi