SC Oţelul Galaţi a câştigat la Târgu Secuiesc cu 4-3

SC Oţelul Galaţi a câştigat la Târgu Secuiesc cu 4-3, într-un meci disputat sâmbătă, în etapa a IX-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria I.

Gălăţenii au deschis scorul prin Matei (min. 12), dar gazdele au replicat rapid prin Popa (min. 17) şi Tanko (min. 19). Stoian a readus egalitatea pe tabela de marcaj (min. 32), însă KSE a intrat la pauză în avantaj, după un penalty transformat de Popa (min. 42). După reluare, oapeţii au controlat jocul, au reuşit să întoarcă scorul şi să-şi treacă astfel în cont o victorie importantă. Autor al celor două goluri gălăţene din repriza a doua a fost Matei, care a punctat în min. 65 şi 78.

La Galaţi, Universitarea Dunărea de Jos a cedat în faţa liderului, Aerostar Bacău, scor 0-2. La Lieşti, Sporting a fost învinsă de Ştiiţa Miroslava, scor 1-3.

În clasament, Oţelul ocupă locul 4, cu 18 puncte, după penalizarea de 4 puncte dictată de FRF. Dacă această depunctare ar fi anulată, gălăţenii ar urca pe locul 2, cu 22 de puncte. Sporting Lieşti se află pe locul 11, cu 8 puncte, iar Universitatea ocupă locul 13 (retrogradabil), cu 6 puncte.