SC Oțelul Galați a câștigat, scor 4-0 (0-0), ultima partidă de verificare înainte de partea secundă a campionatului, împotriva formației Hușana Huși, ocupanta locului 4 în seria 1 din Liga a 3-a. Golurile oțelarilor au fost marcate de Stoian (48) și Răducan (62, 66, 79-pen.). 

După o primă repriză fără goluiri, dar cu multe ocazii ale elevilor lui Petre Grigoraș, în repriza a doua s-a spart gheața și Oțelul a marcat de 4 ori. În minutul 48 Nica a pătruns în careu și a centrat în fața porții de unde Stoian a înscris. În minutul 62 Răducan a preluat cu pieptul în careu și a șutat sub transversălă. În minutul 66 Nica reușește o serie de driblinguri în partea stângă a atacului gălățenilor și îi pasează lui Răducan, care reia în plasă din 8 metri. În minutul 79 Răducan a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de Stancu.

Petre Grigoraș a început jocul în următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Cucu, Ghiocel, Sevastian – Neagu, Cireș – Stoian, Gavrilă, Nica – Cîrjan. Au mai jucat: Dinu, Mereuță, Stancu, Crihană, Alecu, Dobre, Petrache, Răducan.

Primul meci oficial din acest an este programat sâmbătă, 13 martie 2021, în deplasare, cu Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii a 3-a, seria a II-a. Partida se va disputa cu începere de la ora 15:00. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentLista GALBENĂ a țărilor cu risc epidemiologic ridicat – CARANTINĂ obligatorie la întoarcerea în România
Articolul următorCSU Belor Galați a câștigat primul set al meciului cu Dinamo, dar a pierdut meciul cu 1-3