A fost semnat un nou contract de finanţare prin PNRR ce vizează renovarea energetică a Sălii Sporturilor din Galaţi.

Prin proiect se urmăreşte asigurarea unor condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţilor sportive, precum şi reducerea semnificativă (de trei ori) a consumului anual de energie pentru încălzire şi a emisiilor de gaze cu efect seră.

„Modernizăm Sala Sporturilor! Oferim prin acest nou proiect condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţilor sportive, reducem semnificativ consumul de energie, precum şi emisiile de gaze cu efect de seră. Am semnat contractul de finanţare pentru renovarea energetică a Sălii Sporturilor, un proiect de circa 11,5 milioane de lei, ce se va derula cu fonduri prin PNRR”, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu.

Proiectul are o valoare de 11.527.639,29 de lei și presupune în principal reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, lucrări pentru echiparea cu staţii de încărcare pentru maşini electrice, instalare de staţii de încărcare rapidă pentru vehicule electrice etc.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAccident cu trei autovehicule implicate la intrarea în municipiul Galați
Articolul următorCodul Rutier a fost modificat