S-a urcat la volan beat mort şi a ucis o femeie care mergea pe marginea drumului – este rezumatul accidentului petrecut, vineri seară, pe raza comuna Ghidigeni, din nordul judeţului Galaţi.

Conform poliţiştilor, tragedia s-a întâmplat de DJ 240, între satele Tălpigi şi Gefu, în jurul orei 21.40. Un tânăr de 24 de ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, practic în comă alcoolică, s-a urcat la volan şi a plecat spre Gefu.

Nici nu a plecat bine la drum, că a lovit o maşină parcată în afara părţii carosabile, pe direcţia sa de mers. Tânărul n-a dat însă importanţă incidentului şi faptului că nu era deloc stăpân pe volan şi a plecat mai departe.

„Şi-a continuat drumul și a acroșat o femeie de 34 de ani, pieton, care circula în același sens de mers cu autoturismul tânărului. În urma impactului, femeia a decedat”, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galați.

Testat alcoolscopic cu aparatul Drager, tânărul şofer s-a dovedit a fi beat mort, fiind înregistrat 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus de poliţişti la Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci, pentru a i se preleva probe biologice.

Pe numele tânărului inconştient, oamenii legii de la Biroul Rutier Tecuci au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentSute de locuri rămase libere la colegiile și liceele din Galați
Articolul următorRomânia a câştigat mai mult de jumătate din medaliile unui campionat mondial