Un șofer din Galați s-a izbit într-un stâlp, după ce mai lovise nişte piloni de pe marginea drumului, după care a fugit, abandonând maşina. 

Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineţii zilei de sâmbătă, 25 august, şoferul cu pricina producând spaimă mare pe strada Brăilei.

Şoferul, aflat la volanul unui BMW, a accelerat prea tare, se pare, şi, ajuns în zona băncilor, a pierdut controlul volanului. A ieşit de pe carosabil, punând la pământ mai mulţi piloni de siguranţă de pe marginea trotuarului. Bine că, fiind ora timpurie, nu erau şi pietoni în zonă. Într-un final, maşina s-a izbit cu putere de un stâlp de electricitate, fiind avariată grav.

Sistemele de siguranţă ale bolidului par să-şi fi făcut bine treaba, şoferul ieşind teafăr din autoturism. potrivit unor martori, nu era singur în maşină, odată cu el fugind se pare alţi patru bărbaţi, toţi tineri.

Potrivit poliţiei, în termen de 24 de ore, cât a avut, legal, la dispoziţie să declare accidentul, şoferul nu a venit la Poliţia Rutieră. De aceea, poliţiştii îl caută.
„Deoarece autoturismul implicat în eveniment este înmatriculat la Bacău, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au solicitat colegilor de la Bacău verificarea şi comunicarea de informaţii privind proprietarul maşinii. Urmează să se stabilească cine a condus maşina şi să se dispună măsurile legale”, a precizat duminică, 26 august, comisarul-şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Dacă niciuna dintre persoanele din maşină nu a fost rănită, şoferul fugar riscă amendă şi suspendarea permisului de conducere. În plus, poate fi acuzat şi de distrugere şi obligat să plătească pagubele pricinuite pe domeniul public.

 

Articolul precedentUn copil de două luni, la spital după ce s-a intoxicat cu nitriți
Articolul următorUn ceas nou pentru un rondou uitat din cartierul Micro 21