Un bărbat din Galaţi, care avea suspendat dreptul de a conduce fiind cercetat într-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, a fost depistat în trafic sub influenţa canabisului. 

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Galaţi, a fost depistat la volanul autoturismului, sub influenţa substanţelor psihoactive. Acesta a fost oprit în trafic, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Oltului, din municipiul Galaţi, iar la testarea Drugtest rezultatul a fost pozitiv pentru canabis.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna iunie a.c., fiind cercetat într-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

În consecinţă, poliţiştii gălățeni au întocmit un alt dosar penal în care bărbatul va fi cercetat pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, persoana în cauză a fost reţinută, pentru 24 de ore, şi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPatru conducători auto înregistrați de radare cu viteze de peste 100 km/h în localități din județul Galați
Articolul următorCulturile afectate de secetă s-au triplat în ultimele trei săptămâni