Reţinut după ce a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a lovit soţia şi fiica. Un gălăţean a ajuns după gratii pentru că şi-a agresat membrii familiei.

Pe 30 ianuarie a.c., ora 18,30, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe strada Instrucției, un bărbat agresează fizic o femeie.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat victima, o femeie de 49 ani, din municipiul Galați. După verificări s-a stabilit că soțul său, în vârstă de 48 ani, fiind sub influența alcoolului, ar fi provocat scandal în stradă și ar fi lovit-o.

Scos din locuinţă pentru cinci zile

Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și au emis un ordin de protecție provizoriu. Au dispus ca bărbatul să evacueze locuința comună, pentru o perioadă de cinci zile. De asemenea, i-au interzis, totodată, să se apropie de victimă la o distanță mai mică de 200 m.

A doua zi, în jurul orei 14,00, fiica femeii agresate a sesizat polițiștii că tatăl său a provocat scandal la domiciliul acesteia, lovind-le atât pe ea, cât și pe mama sa.
În aceste condiții, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

El este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor dispuse prin acesta.

 

Articolul precedentGospodăriile din comunele gălăţene n-au unde să-şi ducă gunoiul
Articolul următorHoţi prinşi după ce au furat bunuri de 10.000 de lei la Stoicani