La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați de către o femeie, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre faptul că fiul său provoacă scandal la domiciliul comun.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde apelanta le-a declarat că, pe fondul consumului de alcool, fiul său, de 33 de ani, ar fi devenit violent, amenințând-o și lovind-o.

Din verificări, s-a stabilit că, în data de 30 iulie 2021, în urma altor situații conflictuale existente între cei doi, Judecătoria Tecuci a emis un ordin de protecție, valabil până la data de 30 ianuarie 2022. În luna august însă, femeia i-ar fi permis fiului său să revină la domiciliul comun.

Agresorul, care se sustrăgea cercetărilor, a fost depistat, în data de 24 noiembrie, și a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești.

 

Sursa: Realitatea de Galati