Sporting Liești rămâne lider în seria a II-a din Liga a 3-a și după etapa a patra. Echipa din Liești a remizat vineri, scor 1-1 (0-1), pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat și va rămâne liderul seriei indiferent de rezultatele jocurilor de sâmbătă.

La Râmnicu Sărat gălățenii au deschis scorul în minutul 41 printr-un gol marcat de George Bîrlădeanu din penalty. Gazdele au egalat în minutul 56 prin Mădălin Socol. Din minutul 59 Sporting Liești a rămas în 10 oameni pe teren, după ce Maftei a fost eliminat, cartonaș roșu direct. În minutul 72 portarul Andrei Brăneț a apărat o lovitură de la 11 metri, a treia în două jocuri, după cele două de etapa trecută cu Metalul Buzău.

Sporting Liești: Brăneț jr. – Iancu, Voicu, Maftei, Năstase, Munchiu, Crihană, Stan, Mihu, Călin, Bărlădeanu. Au mai jucat: Grigoraș, Chiriac, Ieremie, Țicămucă. Antrenor. Cristian Brăneț

După patru etape Sporting Liești conduce cu 10 puncte, golaveraj 8-5, singura echipă din serie fără înfrângere, patru puncte în plus față de echipele aflate pe următoarele 3 locuri, Oțelul Galați, Metalul Buzău și Viitorul Ianca, toate cu câte 6 puncte. Pentru Sporting Liești urmează meciul de pe propriul teren cu nou promovata Dinamo Bacău, 25 septembrie, ora 17.00.

Sursa: Realitatea de Galati