Direcția Regională Drumuri și Poduri Buzău (DRDP), informează participanții la trafic că în data de 21.09.2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România, prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN) București organizează și execută în regie, pe întreaga rețea de drumuri publice, Recensământul General de Circulație și sondajul de circulație denumit Anchetă de Circulație Origine – Destinație.

Astfel, în județul Buzău, vor fi amplasate două posturi de Anchetă de Circulație Origine – Destinație pe DN 2, la km. 98+600, iar în județul Vrancea, vor fi amplasate două posturi pe DN 2, la km 218+297 dreapta și  218+405 stânga. În județul Galați vor fi amplasate patru posturi pe DN 24, la km 008+741 și 044+050, iar în județul Brăila vor fi amplasate două posturi pe DN 2B, la km. 114+000.

Acest studiu coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare. Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România.

Vor fi echipaje mixte CNAIR – Poliția Română (recenzori și agenți de circulație), care vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în originea plecării în cursă, destinația cursei, scopul călătoriei, pentru vehicule de transport marfă – felul mărfii, iar pentru vehicule de pasageri – numărul de pasageri.

Tot mâine, 21 septembrie, în localitatea Costești, va avea loc o acțiune denumită generic „Anchetă de Circulație Origine – Destinație”. Aceasta acțiune se desfășoară la nivel național, în puncte stabilite și se repetă la fiecare cinci ani.

Articolul precedentBobby Păunescu: „Dacă nu facem ceva, vom avea o criză majoră, în decembrie, ianuarie, februarie. Sărăcia duce spre război”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET