Convocarea în premieră la prima reprezentativă a lui Mario Camora a stârnit furie pentru o parte a suporterilor tricolorilor.

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, spune că a fost de acord cu alegerea selecționerului în ceea ce îl privește pe jucătorul CFR-ului, care a obținut luna trecută cetățenia română. Fostul antrenor al Stelei recunoaște că poate chiar a influențat decizia lui Rădoi.

„Nu trebuie să-mi placă mie, ci lui Rădoi. Asta e important. Și, bineînțeles, să fie util. Ca orice alt fotbalist care ar juca pe acel post, Ștefan, Bancu.

Evident că părerile mele nu diferă foarte mult de ale selecționerilor. Poate m-a întrebat și pe mine înainte și a contat și opinia mea”, a spus Mihai Stoichiță, scrie realitateasportiva.net.

Oficialul Federației Române de Fotbal consideră că cei care au protestat în privința convocării lui Camora ar trebui să aleagă alt mod de manifestare a nemulțumirii.

“Pe Facebook poate să spună oricine orice. Să vină față în față dacă vor să transmită ceva. Rădoi a făut multe lucruri pozitive de când a venit la echipa națională, are un procentaj foarte mare de reușite”, a mai punctat Stoichiță.