Vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă susținută la finalul ședintei Biroului Politic al partidului, susținerea deplină a lui Florin Cîțu în funcția de premier al României. Liberalul a precizat că programul național de investiții Anghel Saligny joacă un rol major pentru dezvoltarea României, subliniind că  „adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afara ei”.

„Au participat peste 70% din membrii Biroului Politic al PNL. S-a votat în unanimitate, nicio abținere, niciun vot împotrivă, pentru Florin Cîțu ca prim-ministru și în toate demeresurile sale.

Biroul Politic își reafirmă susținerea fermă pentru exercitarea, în continuare, a funcției de premier al României. Mandatul a fostu unul pentru dezoltarea României”, a afirmat Rareș Bogdan.

Vicepreședintele PNL a arătat că reușitele României din această perioadă, de la creștere economică record la fondurile alocate pe investiții, vorbesc de bună guvernare. „Programul PNDL nu este despre ambiții, ci despre dorința de a fi alaturi de comunitățile locale. România nu însemnă doar marile oarșe, ci și sate și comune. Accesul la servicii trebuie să țină de normalitate. Obiectivul nostru e să ridicăm întreaga Românie”, a arătat liberalul.

Rareș Bogdan a atras însă atenția asupra faptului că România nu-și permite o perioadă de instabilitate.

„Pentru ca toate obiectivele să fie atinse e obligatoriu ca actuala coaliție să funcționeze până în 2024 sau chiar 2028. Adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afară ei”, a transmis el. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCulisele statului paralel | Alexandru Nazare, declarații EXPLOZIVE – Premierul, avertizat despre creșterea prețurilor la gaze și curent
Articolul următorNoile măsuri de siguranță pentru prevenirea infectării cu COVID-19 în școli, stabilite de CNSU – DOCUMENT