Programările online au ajuns şi la serviciile de la Evidenţa Populaţiei Galaţi, unde se pot face începând cu data de 3 septembrie. Se pot face programări pe internet pentru toate operaţiunile desfăşurate de Evidenţa Populaţiei, cu excepţia schimbării domiciliului din străinătate în România.

Primăra Galaţi a anunţat că accesul cetăţenilor la ghişeul de primiri acte de la Evidenţa Persoanei se poate face şi pe bază de programare online, pe site-ul https://buletine.primariagalati.ro. Măsura se aplică începând din 3 septembrie, „în vederea desfăşurării în condiţii optime a activităţii de lucru cu publicul şi pentru a gestiona mai bine fluxul de persoane”.

Programarea online poate fi folosită de cei care solicită acte de identitate din următoarele motive: împlinirea vârstei de 14 ani; expirarea celui anterior; pierderea/furtul/distrugerea/deteriorarea celui anterior; schimbarea domiciliului; schimbarea numelui/prenumelui. De asemenea, procedura este valabilă şi pentru: schimbarea denumirii străzilor/renumerotării imobilelor; stabilirea reşedinţei; eliberarea cărţii de identitate provizorii pentru persoanele domiciliate în străinătate care locuiesc temporar în România. Nu se fac programări online pentru schimbarea domiciliului din străinătate în România.

Site-ul care permite realizarea de programări online la Galaţi a fost realizat de către societatea IV FUTURE şi nu a presupus costuri de execuţie.

Articolul precedentHandbalistele de la CSM Galaţi au început campionatul cu o înfrângere
Articolul următorDouă locuinţe şi un depozit de furaje, mistuite de flăcări în satul Salcia