Prins după ce a ucis un tânăr şi a fugit de la locul accidentului

Un şofer gălăţean a fost prins de poliţişti la cinci zile după ce a ucis un bărbat din Vaslui şi a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii Biroului Rutier Galați l-au identificat pe gălăţean, în vârstă de 23 de ani, în cursul zilei de 12 septembrie. Tânărul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în ziua de 7 septembrie, în jurul orei 21.50, acesta îşi conducea autoturismul pe strada Macului din municipiul Galați, către strada Calea Prutului. La un moment dat, şoferul a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 27 de ani. Acesta, de loc din județul Vaslui, se deplasa pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului. Imediat după accident, conducătorul auto a fugit de la locul faptei.

Tânărul şofer va fi prezentat instanţei, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Magistraţii au decis ca șoferul să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar pentru 60 zile.

Articolul precedent4.000 de ghiozdane donate copiilor de Arhiepiscopia Dunării de Jos
Articolul următorPermis bulgăresc fals, depistat la frontiera gălăţeană