Prins cu armă neautorizată, muniție și substanțe periculoase la domiciliu. Un bărbat de 46 de ani din comuna Umbrărești va răspunde în fața legii. 

Pe 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat două percheziții domiciliare la două imobile folosite de un bărbat de 46 ani, din comuna Umbrărești. Cu această ocazie, oamenii legii au descoperit un pistol neletal cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, supus autorizării, 393 de bucăți alice, calibrul 4,5 mm și 5 butelii dioxid de carbon.

Substanțe chimice care ar fi trebuit neutralizate

Totodată, într-o dependință situată în curtea locuinței bărbatului, a fost găsită cantitatea de 50 l substanțe pentru protecția plantelor, cu termenul de valabilitate expirat, față de care acesta nu luase măsura neutralizării.

Întrucât arma și muniția găsite la percheziție s-au dovedit a fi deținute ilegal de persoana în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Totodată, bărbatul este cercetat și pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase devenite deșeuri.

 

Articolul precedentReținut după ce a încercat să tâlhărească o femeie în autobuz
Articolul următorArestați în lipsă pentru că au împușcat un bărbat în plină stradă