50 de rastele pentru biciclete au început să fie montate în zonele aglomerate din oraşul Galaţi. Reprezentanţii municipalităţii spun că investiţa este în valoare de aproape 50.000 de lei, bani de la bugetul local.

Dispozitivele sunt aşezate în principalele zone de promenadă, în pieţe, lângă unităţi de învăţământ, în campusul universitar, dar şi la instituţiile importante.

„Primele rastele pentru biciclete. Încurajăm şi susţinem mersul pe bicicletă. Am montat deja primele cinci rastele pentru biciclete pe Faleză, la Universitatea Dunărea de Jos, la căminele studenţeşti, la „bănci” şi la sediul Primăriei. În total vom avea 50 de rastele în diverse zone publice sau la unităţi de învăţământ, după ce ne-am consultat cu grupurile de biciclişti din oraş. În plus, vom continua să amenajăm şi noi piste pentru biciclişti”, a scris pe Facebook, primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Potrivit Primăriei Galaţi, investiţia este în valoare de aproape 50.000 de lei şi este realizată cu bani de la bugetul local.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPieton rănit pe strada Cuza Vodă din Tecuci
Articolul următorDe la 1 Ianuarie se vor scumpi facturile la electricitate. Ce solutii recomanda Ministrul Energiei