Premii pentru elevii gălățeni care au obținut media 10 la examenele naţionale

Elevii gălățeni care au obținut media 10 la examenele naţionale din această vară au fost premiaţi, marţi, de municipalitate, în cadrul unui eveniment festiv.

Cei şapte tineri, cu medii maxime la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, au primit câte un cec în valoare de 1.000 lei, buchete de flori și diplome. Primăria a acordat premiile prin intermediul Fundației „Andreiana Juventus”.

La Evaluarea Naţională din acest an au obţinut media 10: Bălan Bianca Andreea și Bichir Andreea (Colegiul Național „Vasile Alecsandri”), Lupu Denisa Cristina și Stoicu Laura (Școala Gimnazială ”Dan Barbilian”) și Iordache Octavian (Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu”). Note maxime la Bacalaureatul 2019 au avut Ciopei Dragoș (Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu”) și Lazăr Diana Selena (Colegiul Național ”Vasile Alecsandri”).

În cadrul aceluiași eveniment, au fost premiați alți doi tineri, consideraţi un exemplu pentru comunitatea locală. Astfel, Marian Petria, atlet paralimpic cu numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, a primit un premiu de excelență și un cec de 2.000 de lei. La rândul său, Andrei Munteanu, elev al Colegiului Național ”Vasile Alecsandri”, cu rezultate foarte bune la școală, dar cu o situație materială modestă, a primit o bursă lunară de 500 de lei, valabilă în perioada octombrie 2019 – iunie 2020.

Articolul precedentCursă pe străzile Galaţiului, în urmărirea unui şofer beat
Articolul următorCursuri publice de prim ajutor și resuscitare, predate la mall