Potop de amenzi pentru depășirea vitezei pe șoselele Galațiului. Polițiștii rutieri au făcut controale în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L. – ”SPEED”, care are loc la nivel european.  

Acțiunea, la care au participat mai multe echipaje ale Poliției Rutiere, s-a desfășurat pe raza județului Galați, în perioada 01 – 07 aprilie 2019.

Au fost constatate 1.030 de contravenții privind depășirea regimului legal de viteză. Au fost aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de 713.400 lei.

Au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 48 de premise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Surprins la Vânători cu 168 km/h

Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 32 de ani, care a condus autoturismul pe D.N. 26, în afara localității Vânători, cu 168 km/h, zona fiind cu limitare de viteză 70 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 2.900 lei.

Un alt tânăr, de 21 de ani, a fost surprins de radar rulând cu 157 km/h, pe D.N. 25, în afara localității Vasile Alecsandri. Drept urmare, a primit o sancțiune contravențională în valoare de 1305 lei.

Ambilor conducători auto li s-a aplicat și măsura complementară a reținerii permisului de conducere, pe o perioadă de 90 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Articolul precedentO nouă înfrângere, a 16-a, în contul handbalistelor din Galaţi
Articolul următorAu jefuit același magazin la nici o lună distanță, în același mod