Populaţia Galaţiului se împuţinează văzând cu ochii. Potrivit ultimelor date statistice, s-au născut cu mult mai puţini gălăţeni decât numărul celor dispăruţi.

Ultimele date publicate de Direcţia Judeţeană de Statistică (DJS) Galaţi arată că, în luna martie 2019, în judeţul nostru au fost înregistraţi 301 născuţi-vii, cu trei mai mult decât în luna precedentă şi cu 15 mai mulţi decât în luna corespunzătoare a anului trecut. În acelaşi timp, în martie 2019 au decedat 600 de gălăţeni, mai puţin cu 17 faţă de luna precedentă şi cu 98 mai puţin faţă de martie 2018.
„În martie 2019 s-a înregistrat un spor natural negativ (numărul născuţilor-vii minus numărul decedaţilor), excedentul numărului de decedaţi faţă de numărul născuţilor-vii fiind de 299 de persoane”, se arată într-un comunicat al DJS Galaţi.
Statisticile demografice din luna martie aduc şi o altă veste proastă. Numărul copiilor mai mici de un an decedaţi în această lună a fost de şapte, cu şase mai mulţi decât în luna corespunzătoare a anului trecut.

Articolul precedentCriminalul Vasile Tofan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Articolul următorŢigări de contrabandă, ascunse în pereţii laterali ai unui microbuz