Poliţiştii gălățeni caută un minor în vîrstă de 12 de ani, care a plecat, în cursul acestei zile, de la domiciliul său, din municipiul Galați, și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 23 noiembrie  a.c., în jurul orei 14.15, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, Gherghea Alexandru Daniel, în vârstă de 12 ani, a plecat în jurul orei 08:00, de la locuința sa, situată pe strada Albatrosului, din municipiul Galați spre școală însă, după terminarea orelor de curs, nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au stabilit faptul că minorul nu a ajuns la unitatea de învățământ unde acesta este elev.

La momentul plecării, copilul era îmbrăcat cu un pantalon de culoare neagră, un bigmen galben, o geacă albastră deschis și era încălțat cu adidași albi.
 
Semnalamente:  înălțime  – 1,60 m, greutate –  aproximativ 44 kg, păr scurt – șaten deschis, ochi căprui.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Realitatea de Galati