Polițiștii gălățeni au prins doi ucraineni cu documente false

Polițiștii gălățeni au prins doi cetăţeni ucraineni cu documente de transportatori false, la Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control doi cetățeni ucraineni, în vârstă de 46 şi, respectiv, 50 de ani. Cei doi conduceau fiecare câte un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor și o remorcă, ambele înmatriculate în Ucraina.

La control, bărbații au prezentat, pe lângă documentele de identitate, câte un certificat de competență profesională pentru transport internațional de mărfuri. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acestea sunt false.

Cei doi cetățeni ucraineni au declarat că au urmat cursuri în Ucraina, în urma cărora au obținut certificatele de competență profesională prezentate la control. Ambii au adăugat că nu aveau cunoștință despre faptul că documentele nu ar fi fost autentice. Poliţiştii gălăţeni efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Articolul precedentUn gălăţean a murit carbonizat, din cauza rufelor puse la uscat
Articolul următorOțelul Galaţi și-a reluat pregătirile, cu trei jucători noi în lot