126 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine angrenate în acţiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării cu virusul Sars Cov 2.

În data de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, 1810 de persoane și 100 de societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat 191 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 216 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 126 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13 000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Intervențiile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAlcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 166. Cum a ajuns Trump să-l ia „la ocazie” pe Kim Jong-un