Poliţiştii brăileni au reţinut ieri 20 de permise în doar două ore. Ei continuă să acţioneze pentru combaterea şi sancţionarea încălcării normelor rutiere de către şoferii care tranzitează DN 2B, în zona podului de lângă  intersecţia cu Şoseaua Buzăului. Acolo sunt mereu probleme,  în special cu depășirea coloanei oprite la semafor şi nerespectarea culorii roșii a acestuia.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţiştii brăileni, ieri, 1 august, doar într-un interval de două ore, de la 10,00 la 12,00, au fost constatate acolo 32 de contravenţii.

Cum podul respectiv de pe DN 2B este în reabilitare, şoferii au obligaţia să respecte regulile de circulaţie aşa cum sunt ele modificate de lucrări în desfăşurare. Aşa cum reiese din recolta bogată de amenzi aplicate cu această ocazie, conducătorii auto nu prea fac ce spune legea. 

Sancţiunile aplicate, 18 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului şi 14 pentru depășirea coloanei oprite la semafor, au fost în valoare totală de 14.500 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării permisele de conducere a 20 de conducători auto.

Poliţiştii brăileni atrag atenţia că vor continua să acţioneze în zonă, pentru a se asigura că se respectă normele rutiere şi se evită, astfel, accidente tragice. 

Articolul precedentO tânără din Galaţi a pornit într-o aventură ciclo-montană
Articolul următorÎncepe Festivalul de Fanfare „Iosif Ivanovici”, ediţia a XIV-a