Poliţiştii de frontieră din Foltești au depistat în trafic un şofer care conducea un ansamblu de vehicule, fără permisul necesar. 

 

Pe 24 noiembrie a.c., în jurul orei 14,45, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești a oprit în trafic pentru control, pe D.N.26,  în localitatea de frontieră Vlădești, un autoturism Toyota cu o remorcă, ambele înmatriculate în România. Ansamblul rutier era condus de cetățeanul român I.S., în vârstă de 32 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul deţinea un permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B1 și B. Pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză îi era necesar un permis de conducere valabil pentru categoriile BE sau CE.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respective, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Articolul precedentCasă în flăcări, într-un sat din apropierea Galaţiului
Articolul următorTârgul Meșterilor Populari 2018, în zona pietonală de la „P-uri”