162 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine angrenate în acţiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării cu virusul Sars Cov 2.

În data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1870 de persoane și 54 de societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat 196 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 257 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Intervențiile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSONDAJ INSOMAR. Răsturnare de situație – pe cine vor românii la Cotroceni. Calculele care dau fiori clasei politice
Articolul următorSONDAJ INSOMAR. Cine ar câștiga ACUM alegerile parlamentare în România. TENSIUNI la nivel înalt. SCORUL care pulverizează partidul lui Ponta