Poliţist lovit în trafic de un şofer, în urma unei altercaţii. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ”loviri și alte violențe”.

Un gălăţean s-a ales cu dosar penal după a intrat într-o altercaţie, în trafic, pe strada Basarabiei. Incidentul a avut loc pe 16 noiembrie, în jurul ore 11,30. Un șofer a fost blocat în plină stradă, înjurat și bătut de un alt șofer grăbit. Acesta din urmă s-a enervat că nu i se lăsa cale liberă.

Șoferul agresat, care este poliţist şi se afla în timpul liber, conducea pe strada Basarabiei, dinspre strada Domnească spre strada Traian. La un moment dat, a fost atenționat cu flashuri, de celălalt șofer, să se dea la o parte. Polițistul și-a continuat drumul și, la un moment dat, a fost depășit de șoferul grăbit, care l-a blocat în trafic. Polițistul a fost nevoit să oprească mașina. Celălalt şofer, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a coborât din mașină și a avut un schimb de replici cu omul legii. Conflictul nu s-a stins, dimpotrivă, tânărul de 28 de ani l-a lovit cu pumnul în figură pe polițist.

Incidentul a fost raportat la 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și unul de la Secția 5 Poliție Galați. Polițistul agresat a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-facial, însă nu a rămas internat.

Șoferul agresiv a fost identificat și dus la Poliție pentru audieri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ”loviri și alte violențe”.