Poliţist bucureştean în timpul liber, bătut de doi tecuceni

Un poliţist bucureştean aflat în timpul liber a fost bătut de doi tecuceni, care i-au văzut cascheta în maşina personală.

Incidentul s-a produs marţi seară, în jurul orei 21.00, când bucureşteanul, în vârstă de 34 de ani, se deplasa cu autoturismul propriu pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci. În faţa unui colegiu din localitate, o persoană necunoscută a lovit autoturismul cu un obiect. Când a coborât să vadă despre ce este vorba, poliţistul a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

Surse din cadrul anchetei susţin că bucureşteanul a fost atacat după ce agresorii au văzut că are în maşină o caschetă de poliţist. Cel mai probabil, cei doi tecuceni s-au enervat pe fondul emoţional al „cazului Caracal”, în urma căruia oamenii legii au ajuns să fie supuşi oprobriului public.

La faţa locului au ajuns poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Tecuci şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care i-au identificat pe atacatori, aceştia fiind imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei. Agresorii, în vârstă de 28, respectiv, 41 de ani, ambii din municipiul Tecuci, sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe.

În cursul zilei de miercuri, cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă. Conform poliţiştilor gălăţeni, ambii agresori au antecedente penale.

UPDATE. Cei doi agresori au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru loviri și alte violențe și tulburarea ordinii publice.

Articolul precedentPestă porcină africană la Grădina Zoologică de la Gârboavele
Articolul următorSute de amenzi de circulaţie pentru gălăţeni