Pieton beat, lovit pe trecere de o şoferiţă care băuse şi ea. După incident, femeia a fugit de la locul accidentului, dar au găsit-o poliţiştii. 

Un accident rutier în care şi şoferul, şi victima, se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice a avut loc miercuri seara, pe strada principală din Tecuci.
Un localnic de 47 de ani traversa strada 1 Decembrie 1918 pe o trecere de pietoni. El a fost acroşat de o maşină şi pus la pământ, alegându-se cu mai multe răni. A fost dus la spital pentru investigaţii şi tratament. Acolo, s-a constatat că se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii nu au avut posibilitatea să afle imediat şi versiunea şoferului care nu a acordat prioritate, pentru că, imediat după ce a lovit pietonul, acesta a fugit. A fost găsit însă, câteva ore mai târziu, de oamenii legii. Era vorba despre o femeie de 46 de ani, care se afla, şi ea, sub influenţa  băuturilor alcoolice, având o alcoolemie în aerul expirat de 0,18 la mie. Şoferiţa este acum cercetată penal, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Articolul precedentTrafic rutier închis între Schela şi Slobozia Conachi, pentru lucrări
Articolul următorUrmărit european, prins la Oancea de poliţiştii de frontieră