Pieton beat, lovit pe trecere de o şoferiţă care băuse şi ea. După incident, femeia a fugit de la locul accidentului, dar au găsit-o poliţiştii. 

Un accident rutier în care şi şoferul, şi victima, se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice a avut loc miercuri seara, pe strada principală din Tecuci.
Un localnic de 47 de ani traversa strada 1 Decembrie 1918 pe o trecere de pietoni. El a fost acroşat de o maşină şi pus la pământ, alegându-se cu mai multe răni. A fost dus la spital pentru investigaţii şi tratament. Acolo, s-a constatat că se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii nu au avut posibilitatea să afle imediat şi versiunea şoferului care nu a acordat prioritate, pentru că, imediat după ce a lovit pietonul, acesta a fugit. A fost găsit însă, câteva ore mai târziu, de oamenii legii. Era vorba despre o femeie de 46 de ani, care se afla, şi ea, sub influenţa  băuturilor alcoolice, având o alcoolemie în aerul expirat de 0,18 la mie. Şoferiţa este acum cercetată penal, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.