Petrecere în aer liber astăzi la Plaja Brateş, cu Rosario Internullo. Muzică bună, departe de nebunia oraşului, asta promit organizatorii.

Astăzi, 31 August 2019, pe plaja Brateș va avea loc o petrecere în aer liber, pentru a marca sfârşitul verii şi al vacanţei. Vor concerta Rosario Internullo, Rin F şi Dj Robby, o adiere de vibe-uri pozitive și muzică bună, într-o singură seară, departe de nebunia orașului.

Rosario Internullo s-a născut in Sicilia pe 8 mai 1973. Încă de mic a fost pasionat de muzică, iar la 14 ani începe să lucreze într-un radio. La 16 ani îşi face prima apariţie în discotecă.

La 19 ani, Rosario se mută la Londra unde are primul contact cu muzica house. Lucrează în mai multe disco-baruri, iar după un an se intoarce în Sicilia; în scurt timp devine unul dintre DJ-ii cei mai căutaţi din Sicilia. Genul muzical abordat pe atunci era dream-progressive. Asa începe Rosario colaborarea cu cel mai mare brand (athmospheare) si devide rezident la cele mai în vogă cluburi (Marabu, Taitu, Toutva, etc).

În 1998, Rosario ajunge în Romania, se ocupă de clubul Zerillos, primul afterhour din Romania si este un succes imediat. Câstigă o mare popularitate în toată ţara, fiind rezident la Karma, cel mai în vogă club din Bucuresti, după care la Il Divino, MCM şi Space etc.
Biletele costă 30 de lei, dacă vor fi achiziţionate în avans şi 40 de lei la intrare.
Articolul precedentÎncă două zile de concerte gratuite în Grădina Publică
Articolul următorElevi din tot judeţul au făcut pregătire cu profesori voluntari