Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, ce avea însemnele autorităţilor din Marea Britanie.

În data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, a oprit în trafic, pentru control, în localitatea de frontieră Şiviţa – judeţul Galaţi, un autoturism marca BMW, condus de cetăţeanul român B.G.M., în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Galaţi. La controlul de frontieră, tânărul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Marea Britanie. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule” transmit polițiștii de frontieră gălățeni..

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAcțiuni pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID – 19
Articolul următorAccident cu 4 maşini în Cluj, provocat de un gălăţean! O femeie din Sibiu a fost rănită