Pensionarii gălăţeni beneficiază de 400 de bilete de tratament balnear

Pensionarii gălăţeni beneficiază de peste 400 de bilete de tratament balnear, în staţiuni din întreaga ţară, pentru seria de plecări de la începutul lunii august.

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi a anunţat că instituţiei i s-au repartizat 412 bilete, cu plecare în datele de 3, 4, 5 şi 6 august. Cele mai multe locuri alocate sunt pentru tratamentul afecţiunilor reumatismale – 270. Dintre acestea, la Lacu Sărat sunt disponibile 141 de bilete, la Saturn – 21, la Amara – 19, la Herculane – 18 bilete, la Felix – 14, la Eforie Nord – 13, la Sărata Monteoru – 12 şi la Mangalia – 10. Gălăţenii cu reumatism mai pot opta pentru Neptun – 6 bilete, Geoagiu Băi – 4, Nicolina, Pucioasa, Bălţăteşti, Costineşti, 1 Mai şi Techirghiol – câte 2 bilete.

Pentru afecţiuni cardiovasculare, pensionarii gălăţenii pot alege staţiunile: Covasna – 33 de bilete, Vatra Dornei – 22, Tuşnad – 8 şi Buziaş – 4. Pentru boli digestive sunt locuri la Căciulata – 22 şi Olăneşti – 18. Pentru afecţiuni digestiv-respiratorii, Slănic Moldova are alocate 11 locuri, iar pentru boli ginecologice-reumatologice există 4 bilete la Sovata. Pentru afecţiuni reumatismal-respiratorii, Slănic Prahova are 12 bilete, iar Târgu Ocna – 6, în timp ce nevrozele se pot trata la Sinaia – 2 bilete.

Cei ce doresc bilete trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie.

Articolul precedentTecucean căutat în Italia pentru furt, prins în judeţul Alba
Articolul următorO gălăţeancă a fost găsită înecată, duminică, în lacul Brateş