Pedofil gălăţean trimis în judecată, după ce a agresat sexual trei minore

Un pedofil gălăţean a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, după ce a agresat sexual trei minore.

Aflat în arest preventiv, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată şi corupere sexuală a minorilor în formă continuată. La audieri, inculpatul a recunoscut şi descris împrejurările comiterii tutror infracţiunilor de care este acuzat.

Povestea agresiunilor

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, pe 30 septembrie 2018, în jurul orei 14.00, într-un parc din zona piaţa Energiei din municipiul Galaţi, inculpatul a văzut o fetiţă de 7 ani, care se juca pe telefon. Inculpatul a convins-o să-l urmeze în scara unui bloc din apropiere, pentru „a-i arăta un pisic”. În scara blocului 10D de pe strada Energiei, „profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, a determinat-o să-i atingă organul sexual”.

Pe 17 octombrie 2018, după ce băuse la un bar din apropierea casei, inculpatul a văzut, pe o bancă din faţa blocului Y9, două minore, în vârstă de 5 şi 7 ani. Conform anchetatorilor, inculpatul a folosit acelaşi mod de operare, propunându-le celor două copile să-l însoţească într-un loc retras, pentru „a mângâia un pisic”. La intrarea unei scări a blocului Y9, „profitând de imposibilitatea minorei de 7 ani de a-şi exprima voinţa, inculpatul a determinat-o să-i atingă cu mâna organul sexual, de faţă fiind şi minora de 5 ani”.

A treia agresiune s-a produs în dimineaţa zilei de 25 martie 2019, în jurul orei 7.30. Inculpatul a abordat două minore, ambele în vârstă de 10 ani, care se duceau spre şcoală, solicitându-le să-l conducă la o farmacie pentru a-şi procura un medicament. Inculpatul a convins-o pe una dintre fete să-l urmeze spre cimitirul „Eternitatea”, până într-o zonă în care nu se aflau alte persoane. Acolo, „pe fondul stării de temere provocate persoanei vătămate prin discuţiile indecente purtate pe drum”, inculpatul „a profitat de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa şi a determinat-o să se dezbrace de haine şi de lenjeria intimă şi să-i permită să o privească”.

Articolul precedentDoi traficanţi gălăţeni de droguri, reţinuţi de procurorii DIICOT
Articolul următorAbsolvenţii din 2019, aşteptaţi să se înregistreze la AJOFM