Vineri, 10 martie, ora 20:00, artistul inimilor, Paul Surugiu – Fuego, își invită publicul romantic și dornic de energie pozitivă la … concert! ”Strânge-mă-n brațe” este propunerea sa pentru această primăvară, un spectacol în care veți asculta muzică și poezie, în care veți avea parte și de premiere și de multe cântece mai vechi, necântate, dar și de celebrele sale șlagăre, care l-au consacrat.

Vedeta va fi acompaniată de band-ul său și vine cu o stare perfectă pentru anul acesta, celebrând primăvara, femeia și puterea cuvântului. Două ore de spectacol live, în care veți trece prin multe stări, cântând împreună și având posibilitatea de a asculta melodiile pe care sigur le iubiți și le îndrăgiți. Mai mult, Paul Surugiu pregătește și câteva surprize care vor fi sigur pe placul vostru.

Șlagăre precum „Strânge-mă-n brațe”, „Sărut femeie, mâna ta”, „Dar eu continui să te iubesc”, „Ce bine a fost!”, „Să readucem dragostea”, „Ce seară minunată”, „Noroc”, „Toată lumea dansează”, „Eu nu te-ntreb” sau „Iubirea înflorește primăvara” vor răsuna în sala de spectacole a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați, și vor reuși să facă o seară perfectă celor prezenți.

Paul Surugiu-Fuego este artistul independent care reușește, de aproape 30 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „Artist Al Poporului” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean.

Cu o voce caldă, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor, publicist, având un editorial săptămânal în revista Taifasuri, a cărui director onorific este.

Nu ratați așadar, evenimentul primăverii, cu nenumărate momente care vă vor surprinde!

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCei 40 de mucenici de la Sevastia. De ce se beau 44 de pahare cu vin. Tradiții de 9 martie
Articolul următorCopilărie într-un picior. Povestea emoționantă a unei fetițe de 10 ani care nu a mers niciodată