Parfumuri „de firmă”, de 80.000 de lei, vândute pe internet de un gălăţean

Peste 150 de flacoane cu parfumuri „de firmă” au fost confiscate de poliţişti de la un tânăr gălăţean care se lansase în afaceri pe internet.

Pe 28 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiului Galați. În urma acestora au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 169 de flacoane cu parfum. Acestea purtau însemnele unor mărci cunoscute și sunt susceptibile a fi contrafăcute. Dacă ar fi originale, valoarea lor totală s-ar ridica la suma de 80.275 de lei.

Poliţiştii au stabilit că parfumurile îi aparțineau unui gălățean în vârstă de 33 de ani și urmau să fie comercializate pe diferite site-uri de specialitate, ca produse originale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Acţiunea poliţiştilor din cadrul Biroului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere s-a desfăşurat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Articolul precedentAutoturism cu acte false, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră
Articolul următorTrei şoferi gălăţeni au fost prinşi băuţi pe drumurile din judeţ