În ultima zi din august, a fost aprobat un proiect de hotărâre de către Consiliul Județean, prin care este solicitat Consiliului Local trecerea parcului Rizer (30.623 mp) în administrarea CJ. Pentru această schimbare, este nevoie de aprobarea consilierilor locali.

“Vrem să transformăm Parcul Rizer într-un loc care să îmbine cultura cu relaxarea în aer liber. Nu vrem să afectăm nimic din ceea ce există acum, ci doar să îmbunătăţim şi să facem din Parcul Rizer un spaţiu cu multiple variante de petrecere a timpului liber pentru copii şi adulţi. Vom moderniza zonele de relaxare şi promenadă din parc, precum şi locurile de joacă pentru copii. Vom gândi şi o nouă amenajare peisagistică, astfel încât să putem crea noi zone verzi. Consiliul Judeţean Galaţi deţine deja 4600 de mp în Parcul Rizer. Este terenul pe care se construieşte noul sediu al Muzeului de Artă Vizuală, astfel că vom amenaja spaţiul din zona muzeului pentru expoziţii în aer liber. Va fi un spaţiu creativ în care pot fi organizate diverse evenimente culturale şi spectacole în aer liber”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.  

 

Articolul precedentRealitatea.net rămâne, și în august, în topul online-ului românesc. Locul 2, la nivel național. Realitateasportiva.net și-a consolidat poziția
Articolul următorBrăilean urmărit internațional încarcerat la Galați