Parcul de la Turnul de Televiziune, redesenat de studenţii la Arhitectură

Parcul de la Turnul de Televiziune din Galaţi a fost redesenat de studenţii la Arhitectură, care au dat curs unei iniţiative a municipalităţii.

Studenţii Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București au realizat cinci proiecte pentru modernizarea parcului. Lucrările tinerilor au fost prezentate la sediul Primăriei şi vor putea fi văzute de cei interesaţi până la sfârşitul acestei săptămâni, la etajul I al institiţiei.

În proiecte am remarcat platforme suspendate deasupra falezei, cinema în aer liber, amfiteatru cu scenă, locuri de joacă, o seră de portocali sau un canal care să străbată întregul parc. Din lucrările tinerilor lor nu lipsesc foişoare, pavilioane, zone de fitness sau de sport, skatepark, zone dedicate animalelor de companie, zone de relaxare şi yoga.

Prezentarea fiecărui proiect s-a încheiat cu aplauze, iar studenţii şi cadrele didactice coordonatoare au primit din partea Primăriei diplome şi câte un mic trofeu.