Astăzi, 03 martie 2021, în şedinţa de guvern au fost făcute numirile prefectului şi celor doi subprefecţi ai judeţului Galaţi, după eliberarea din funcțiilor de prefect și subprefect deținute de Eugen Hristache, respectiv Viorica David.

Funcţia de prefect va fi ocupată de Gabriel – Aurelian Panaitescu, la propunerea USR. Fotoliile de subprefecţi vor fi ocupate de Paul Cristea şi Andra Mihaela Costache, ambii susținuți de PNL.

„Desemnarea celor doi liberali – cu suficientă şi dovedită experienţă, fiecare dintre ei, în cadrul structurilor interne ale partidului – s-a bazat, în egală măsură, pe o experienţă profesională, managerială şi administrativă specifică“, se arăta într-un comunicat de presă al PNL Galaţi.

Gabriel – Aurelian Panaitescu a mai ocupat funcția de prefect, din octombrie 2016 până în decembrie 2017, acesta având statutul de înalt funcţionar public, fiind la un moment dat și inspector în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Panaitescu a fost și subprefect al Galațiului, cu susținerea PNL, în perioada Guvernării USL. 

Cei trei vor depune jurământul, mâine, joi, 04 martie 2021.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCând polițiștii îi întocmeau raportul de reținere a permisului, au constatat că documentul este fals
Articolul următorFemeie de 70 de ani accidentată pe trecerea de pietoni