În perioada 6 – 17 septembrie 2021, se va desfășura o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu alimente și a produselor de igienă din partea Uniunii Europene, pentru beneficiarii venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei, informează Primăria Galați.

Distribuirea se va face în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2021), derulat de Uniunea Europeană. Pachetele vor fi acordate prin intermediul Cantinei de Ajutor Social și pot fi ridicate, personal sau de către aparținători, de la centrul de distribuție din Piața Țiglina I, în parcarea laterală.

Solicitanții trebuie să prezinte în original buletinul persoanei titulare sau certificatul de naștere (după caz). Pachetele se vor putea ridica de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00.
Pachetul alimentar cântărește 25,3 kg și conține făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, pate de ficat, compot de fructe și gem de fructe.

Pachetul de igienă conține periuțe și pastă de dinți, șampon pentru copii și adulți, săpun lichid și detergent.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentTermen limită pentru montarea sistemelor de măsurare a consumului de energie termică
Articolul următorPeste 1.500 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore