Oțelul, singura victorie gălățeană în etapa a VI-a a Ligii a III-a de fotbal

Formaţia SC Oțelul a obținut singura victorie a echipelor gălățene în etapa a VI-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria I.

„Oţelarii” s-au impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0) în faţa grupării Şomuz Fălticeni. Golurile gazdelor au fost reuşite de Marius Matei (min. 32), Andrei Munteanu (min. 60) şi Mădălin Grădinaru (min. 85). Antrenorul Alexandru Ciobanu a trimis în teren echipa: Ursu – Stoian, Puţanu, Ghiocel, Mănău – Bordieanu, Crihană, Munteanu, Dima – Ţicămucă, Matei. Au mai jucat: Cîrjan, Grădinaru, Pleșa și Drăgan.

Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi a jucat vineri, în deplasare, la Tg.Neamţ, reuşind să obţină un punct, după un meci pe care l-a controlat în mare parte. Andrei Bădilaş a înscris pentru gălăţeni în ultimul minut al primei reprize, iar gazdele au egalat imediat după pauză, în min. 53, stabilind scorul final al jocului, Ozana – Universitatea 1-1 (0-1).

Sporting Lieşti a avut în această rundă o deplasare extrem de dificilă, pe terenul liderului neînvins al seriei, Aerostar Bacău. Conform pronosticurilor, gazdele s-au impus cu scorul de 3-1 (2-0), golul de onoare al lieştenilor fiind reuşit de Alexandru Stan, în min. 90+3.

În clasament, SC Oţelul ocupă locul 3, cu 15 puncte, Sporting se află pe locul 14, cu 4 puncte, iar Universitatea este pe locul 15, cu 3 puncte. În Liga a III-a, locurile 13-16 din fiecare serie sunt direct retrogradabile. Liderul Seriei I este Aerostar Bacău, cu 18 puncte din 18 posibile, pe locul secund fiind Bucovina Rădăuţi, cu 15 puncte şi golaveraj mai bun decât Oţelul.

Articolul precedentO femeie din Galaţi, condamnată pentru luare de mită, la închisoare
Articolul următorEparhia Dunării de Jos a împlinit zece ani de la ridicarea în rang